dilluns, 12 de novembre del 2007

Sortida a Vallvidrera

El diumenge 11 de novembre de 2007 varem sortir a estirar les cames pels voltants del Centre d'Informació del Parc de Collserola.

La veritat es que va ser una sortideta molt maca, sense pretensions, però molt agradable.

Varem deixar el cotxe al costat de la estació dels FFCC de Vallvidrera i pujarem fins al Centre d'Informació del Parc que està just al davant de la Casa-Museu de Mossèn Cinto Verdaguer -Quinta Juana-.
Desprès d'esmorzar accedirem al Centre que molt amablement ens van donar una guia amb 5 excursions circulars (comencen i acaben al Centre) de diferents temps (des de 20 minutes fins a dues hores).

Nosaltres varem triar la de color Groc ('Passejada de les fonts - 20 minuts') que al final de recorregut enganxa amb la de color Verd (Passejada al pantà de Vallvidrera - 15 minuts) que ens tornava a deixar el cotxe.

Sortint del Centre ens trobem tot un passeig de plataners, que ara a la tardor, és una delícia amb els nens fer una pluja de fulles.

En aquesta passejada ens trobem 4 fonts i unes quantes escales que ens ajuden a superar el desnivell (petit) entre el Centre i la estació de Vallvidrera.







El més maco d'aquest camí, són els colors. Dels verds als marrons passant per una tonalitat de grocs i taronges espectacular. Amb aquestes situacions no pots deixar de disparar la càmera.

Un cop arribats a l'estació de Vallvidrera, en comptes de tornar al Centre d'Informació, agafarem el camí que ens portava al pantà de Vallvidrera i també al nostre cotxe.

El pantà (a 10 minuts) no té res de l'altra món però està molt arreglat i ple de plataners que ara a la tardor deixen el camí amb una catifa de fulles.


El pantà de Vallvidrera, inaugurat l'any 1865, va ser construït per dur aigua potable a la població de Sarrià a través de la Mina Grott. Tot plegat deixà d'utilitzar-se molt aviat.


... i d'aquí al cotxe per anar a dinar...


però abans d'agafar el cotxe vàrem fer una mica el 'mico'.